Végre olyan mozgalmas életet élhess, amire mindig vágytál!

Kiszámítható, hozzád illő munkád legyen!

Megtaláld azt a helyet, ahol igazán kényelmes életet élhetsz!

Elindulj a csúcsra vezető úton!

Bosszant, hogy a hónap végén matekoznod kell, hogy elég legyen a pénzed?

Szeretnél már végre a győztes csapathoz tartozni?

Nyomasztóan kiúttalannak látod a helyzetedet?

Külföldre mennél, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Nem tudod hogyan találsz állást?

Nem tudod, hogy melyik országot válaszd?

A „KITÁRUL A VILÁG: Siker és karrier külföldön” online tanfolyamon segítséget kapsz, hogy a karrieredet a legoptimálisabban tudd megtervezni és a terveidet sikerrel valósíthasd meg.

Emellett partnereink kedvezményes ajánlatait veheted igénybe az adótanácsadástól a nyelvtanulásig különböző, számodra hasznos témákban.

VOTISKY PETRA
Expat-coach, pszichológus, a külföldön élők tanácsadója

Expat feleség, coach, HR szakember és pszichológus vagyok, emellett közgazdasági végzettséggel is rendelkezem. Több évig dolgoztam klinikai szakpszichológusként, majd HR területen tevékenykedtem.

Magánéleti és szakmai okok miatt költöztem külföldre. Többször váltottam országot, jelenleg átmenetileg Budapesten vagyok.

A költözések miatt személyesen is átéltem az álláskeresés és kulturális beilleszkedés nehézségeit, az állásváltoztatás kihívásait és megoldottam a karrierépítéshez kapcsolódó számtalan feladatot.

Coachként az ügyfeleim nagy része karrierépítés, külföldi karrier témában fordul hozzám. Az ő problémáik és a Nők Külföldön weboldal olvasóinak visszajelzései alapján állítottam össze a tanfolyam tematikáját.

I. Én és a karrierem

A karrier helye az életedben. Erősségeid-gyengeségeid. Milyen az ideális munka számodra? stb.

II. Karrier külföldön

Neked való a külföldi munka? Interkulturális szempontok és nyelvtanulás.

III. Szakmai tevékenység külföldön

Online, offline szakmai tevékenység. Tanulás.

IV. Piackutatás

Külföldi munkaerőpiac felderítése. Helyi információk begyűjtése.

V. Kapcsolatépítés / Networking

Kapcsolatépítés online, offline és a fejvadászokkal.

VI. Az álláskeresés eszközei

Önéletrajz, referencia, interjú...

VII. További sikerösszetevők

Önbizalom, motiváció növelése. Munka-magánélet egyensúly.

VIII. Karrier terv

Karrier terv elkészítése.

Szeretnél magasabb fokozatba kapcsolni a karrieredben.

Szeretnéd precízen megtervezni a külföldre költözésedet.

Szívesen kipróbálnád magad külföldön, de nem szeretnél felesleges köröket futni.

Hozzád méltó életszínvonalra vágysz.

Szeretnéd növelni az önbizalmadat, motivációdat.

Ha stabil, korrekt munkára vágysz egy neked való országban.

Szeretnéd, ha segítenének elindítani a külföldi karrieredet.

Mi NEM ez a tanfolyam?

Nem állásközvetítő szolgáltatás!

Nem nyelvtanfolyam!

Nagyon örülök, hogy "megismertem" Petrát. Férjem külföldi, az ő országába költöztünk, jelenleg még babával vagyok otthon. Tehát számomra még nem égető kérdés munkát találni, viszont Petrában és a tanfolyamában minden segítséget, ösztönzést megtaláltam. Először is Petra nagyon megnyugtató, kedves személyiség, könnyű első perctől megnyílni neki. Másodszor nagyon komoly, szerteágazó anyagot készített, kezdve önmagunk megismerésétől (tényleg, 35 éves jogászként is derültek ki új dolgok), rengeteg interaktív feladattal, sok-sok érdekes tudományos megközelítéssel (de ezeket érthetően, röviden, érdekesen bemutatva) pozitív példákon,  statisztikákon át, mindezt úgy, hogy még este hullafáradtan is van kedve hozzá az embernek. Mindezeken túl gyakorlati segítséget, rengeteg új ötletet kaptunk (új honlapok, új tanfolyamok a világ minden tájáról, segítség akár a nemzetközi önéletrajz írásában, vagy csak átbeszélni az egyéni problémákat). Mindenkinek ajánlani tudom ezt a tanfolyamot, akár jelenleg, akár a jövőben tervez külföldi karriert. Az eddigi legjobb és leghasznosabb lépésem volt jelentkezni erre a tréningre a karriercéljaim elérése érdekében.
(Dr. Lundqvist Anett, Svédország)
Külföldre költözés után kicsit úgy éreztem magam, mintha légüres térbe kerültem volna. Eltűnt a jól ismert környezet, a tágabb család, a barátok, a szakmai ismertségek és még sok minden más is. De szerencsére még mielőtt lett volna időm kétségbe esni, megjelent az életemben Petra és az ő vadiúj tréningje. 
Hatalmas segítség volt ebben a kapaszkodók nélküli időszakban. A leckéivel elérte, hogy befelé figyeljek és felfedezzem magamban az erőt és a szükséges képességeket ahhoz, hogy megtaláljam a helyem ebben az egyelőre ismeretlen környezetben is. 
Sok lecke alaposan megizzasztott, de megérte a fáradtságot, hisz még jobban megismertem magamat. Végig kellett gondolnom például, hogy mik azok az értékek, amik igazán fontosak számomra, vagy melyek azok a képességeim, amik segítségemre lehetnek bárhol élek is. 
Petra a szaktudását és sokrétű tapasztalatait, nem csak a leckéken keresztül adta át nekünk, de a tréning ideje alatt a témához kapcsolódó aktuális problémáinkban is készséggel nyújtott praktikus segítséget. 
Mindenkinek jó szívvel ajánlom Petrát, és az új tréningjét, aki szeretné megtalálni a hozzá leginkább illő karriert, és utána tudatosan haladni is felé. Viszont annak, aki mindezt külföldön szeretné véghezvinni, kötelező irodalommá tenném! 
(Kalmár Ágnes 28 éves, építőmérnök, Norvégia)
Petra elemző módszereit követve lépésről lépésre előtérbe kerültek azok a külső tényezők és belső tulajdonságok, amik segítségemre vannak és lesznek, hogy egy másik ország kultúrájában sikeresen el tudjam kezdeni az új életemet. A munkakeresési módszerekben való eligazodásban is segítségemre sietett, amikor szükségem volt rá. Neki köszönhetem, hogy az önéletrajzom és a Linkedin profilom a lehető leghatékonyabb módon képvisel a munkaerőpiacon.
(Fülöp Tamás, 37, Anglia)

A tanfolyam anyagához a számla kiegyenlítése után férsz hozzá.

Összesen 27 leckéből áll a tréning, ami heti 3 leckével számolva körülbelül 2 hónap alatt végezhető el.

Egy zárt, tanfolyami felületen éred majd el a leckéket, ahol kérdéseket tudsz feltenni a tanfolyam ideje alatt.

A leckék szöveges tartalmakat, hang- és videó anyagokat, illetve letölthető pdf dokumentumokat tartalmaznak majd.

Sok-sok gyakorlat lesz, hogy ne csak beszéljünk arról, hogy mit kellene tenni.

Számos partnerkedvezmény, és a lista csak bővül

(Görgess lejjebb, hogy csemegézhess kedvedre.)

Az online leckéken kívül igénybe vehetsz egyéni online tanácsadást vagy karriercoachingot is, hogy még nagyobb lendülettel indítsd az évedet.

Ezek a személyes beszélgetések csak Rólad szólnak majd, a Te speciális kérdéseidre, problémáidra keressük majd a válaszokat.

Ezt a személyes támogatást a SIKER-PLUSZ és CSALÁDI csomagokban veheted igénybe.

SIKER
SIKER PLUSZ
CSALÁDI
27 ONLINE LECKE

ÍRÁSOS SEGÍTSÉG A ZÁRT OLDALON

CSOMAG ÁRA:
ONLINE
TANÁCSADÁS,
COACHING
KEDVEZMÉNYEK
PARTNEREINKNÉL
RÉSZTVEVŐ / CSOMAG
2x45 PERC
3x45 PERC
15.900 Ft
(Kb. 51 EUR)
 
21.900 Ft
(Kb. 72 EUR)
31.900 Ft
(Kb. 104 EUR)
1 FŐ
1 FŐ
2 FŐ 
A CSALÁDBÓL
ITT JELENTKEZZ!
Fizetni átutalással, bankkártyával vagy Paypalon tudsz, a fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyedet másnak adjuk át. Megrendelés után a fizetési adatokat rövidesen megkapod e-mailben. Megrendeléseket külföldről is elfogadunk.
Hogyan szólítsunk?*
Email*
Teljes neved*
Lakcímed (Ország, város, irsz, utca, hsz)*
Telefonszámod (0036209768125)*
Cégnév (ha céges számlát kérsz)
Számlázási cím (céges számla esetén)
Adószám (céges számlák esetén kötelező)
Melyik tréningre jelentkezel?*
Melyik csomagot választod?*
Milyen módon fizetnél?*
Milyen fizetési struktúrát választasz?*
VIP Klubtag vagy? (20% kedvezmény a teljes árból)*
Felhasználni kívánt kupon értéke
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] nokkulfoldon.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Votisky Petra Zitával, a Nők Külföldön honlap tulajdonosával kötöd (1132 Budapest, Victor Hugo u. Adószám: 66452346-1-41)

Fizetési feltételek: Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően a weboldalon feltüntetett akciós ár már nem érvényes.
A proforma számlát és a végső számlát a szamlazz.hu rendszeréből küldjük. Bankkártyás fizetésre a PayU rendszerét használjuk.

Tanácsadás, coaching: 2 alkalommal vehetsz részt coachingon vagy tanácsadáson. A Siker Plusz csomagban 2x45 perc, egyéni beszélgetésre van lehetőséged. A Családi csomagban összesen 3x45 perc beszélgetésre van lehetőségetek, ahol a két fő együtt vagy külön-külön is részt vehet.

Részletfizetés esetén:
A második részlet az első részlet kifizetése után legkésőbb 25 nappal esedékes.
Részletfizetés esetén csak a leckénkénti kiküldés választására van lehetőség, egyben kiküldésre nincs.
A coaching/tanácsadás alkalmakat csak a teljes összeg kifizetése után lehet igénybe venni.

Nemzeti Adatvédelmi Hivatal regisztrációs szám: NAIH-71522/2013.

Új EU-s szabályozás szerint 2015. januárjától azok a magánszemélyek, akik elektronikus szolgáltatást (pl. online tréninget, online tanácsadást) vesznek igénybe, annak az országnak az ÁFÁ-ját fizetik, ahol laknak.

Mit jelent ez a Nők Külföldön online szolgáltatásai tekintetében?

Mivel a Nők Külföldön alanyi adómentes vállalkozás, ezért továbbra is 0%-os ÁFÁ-t kell fizetni a

  • Magyar lakcímet megadóknak,
  • EU-n kívüli, külföldi lakcímet megadóknak.

Mi vonatkozik az EU-s lakcímet megadókra?

Jelenlegi információk szerint a megadott EU-s ország ÁFÁ-ját kell kiszámláznunk.

További információt ITT TALÁLSZ. 

A kedvezményes ár kizárólag november 2-án éjfélig (CET vagyis magyar idő) leadott és a díjbekérő kiállításától számított 8 napon belül történő kifizetés esetén érvényes.
TILEA TANÁCSADÓ KFT.

Adó- és TB tanácsadás kiküldötteknek és külföldön élőknek.
(Adótervezés, társadalombiztosítási kötelezettség megállapítása, optimalizálása, adójogi illetőség megállapítása stb.)

Kedvezményes díjak:
  • 10.000 Ft/óra+27% áfa skype konzultáció esetén, mely -50%-os árkedvezmény
  • 15.000 Ft/óra + 27% áfa személyes konzultáció esetén – 40%-os árkedvezmény
  • Folyamatos tanácsadás esetén egyedi, kedvezményes átalány díj megállapítása lehetséges 
www.tilea.hu

ERDŐS ETIKETT

"Az Etikett Tréningek segítségével - a viselkedési, öltözködési és magatartási szabályok, összefüggések és „apró trükkök” megismerésével és alkalmazásával - magabiztos, vonzó és önazonos fellépésre tehet szert."

Kedvezmény: Valamennyi etikett tréning árából 10 százalék kedvezmény.

ANGOLNYELVTANITAS.HU

Az Instant angol tanulókártyák használatra kész, igazi folyékony beszédet adó angolt tanítanak - kifejezetten elfoglalt, rohanó felnőtteknek. 

Kedvezmény: 20% kedvezmény valamennyi tanulókártya csomagból.

NETNÉMET ONLINE NYELVOKTATÁS
NetNémet online német nyelvoktatás  - Önálló, egyénre szabott nyelvtanulás heti 5 feladatlappal és heti egy tanári visszajelzéssel, kezdő, újrakezdő vagy haladó szinten, a kitűzött célnak megfelelően.

Kedvezmény: Az online német nyelvtanfolyam ára 9900 Ft+ÁFA helyett a tréning résztvevőinek 7900 Ft+ÁFA/hó, az első 3 hónapban.

1, 2 VAGY 3 HÓNAPOS COACHING VAGY TANÁCSADÁSI CSOMAG KÜLFÖLDI ÉLET TÉMÁBAN
Votisky Petrával, expat-coach, pszichológussal, a külföldön élők tanácsadójával.

Havi négy 60 perces Skype beszélgetés és korlátlan e-mailes konzultáció.
Kedvezményes, Br. 28.000Ft/ hó áron.OTTHONDALOLÓ ONLINE ÉNEKTANFOLYAM:
élményzene a családodban, bárhol is élj a nagyvilágban
Kedvezmény: 1.500 Ft kedvezmény a teljes alaptanfolyam (1-2. rész) árából, bármely csomag választása esetén (VIP, Nap, Hold, Csillag)ONLINE GYEREKFOTÓTANFOLYAM A MAMARAZZAFOTÓVAL
"A gyerekkort nem fotózhatod le kétszer!"
Kedvezmény: Extra csomag privát képelemzéssel és Skype tanácsadással az Alapcsomag áráért, vagyis 25.900 Ft-ért.

www.nokkulfoldon.hu
HOGYAN ÉPÍTSD A SZAKMAI SZEMÉLYES MÁRKÁDAT?

A személyes márka lényege, hogy aki meghallja a neved, már előre tudja, hogy mire számíthat.

Itt tanulhatsz erről még többet Nagy Krisztinától, a szakmai személyes márka Vérnyulától:
TRÉNING
RÉSZTVEVŐKNEK
(Nov. 2-ig)
9.900 Ft
(Kb. 31 EUR)

15.900 Ft
(Kb. 50 EUR)
25.900 Ft
(Kb. 82 EUR)
Tetszik az oldal? Klikk ide, ha te is szeretnél egyszerűen készíteni szép érkezési oldalakat.
A fenti árak nettó árak.

Magyarországi és EU-n kívüli lakcím esetén az ÁFA kulcs 0%, vagyis a bruttó ár megegyezik a nettó árral.

EU-s lakcím esetén az adott ország ÁFÁ-ját kell felszámoljuk 2015. január 1. óta.

További információhoz KLIKK IDE. 
A kedvezményes árak kizárólag az 2015. november 2-án éjfélig (CET) leadott megrendelésekre vonatkoznak, ha a díjbekérő kiállításától számított 8 napon belül kifizeted a tréning díját.
KÉT
RÉSZLETBEN:
2-SZER
8500 Ft
(Kb. 28 EUR)
2-SZER
11.900 Ft
(Kb. 39 EUR)
2-SZER
17.500 Ft
(Kb. 57 EUR)

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás